Need for Speed Shift

Simulátory
majpol
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 34
Registrován: pát 19. zář 2008 0:31:29

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod majpol » ned 27. zář 2009 9:30:49

Remo píše:
majpol píše:nekdo kdo tuto hru hraje potreboval bych radu XD jak se mam rozjed v duelu za boha nato nemuzu prijit xD razenim to nejde XD predem dik xD



Tak asi je problém...:???
Já hraji Kariéru a vše v pohode....... ;)
Když to poprvé spustíš,jedeš,dalo by se říct na HARD...ale to je jen aby to zjistilo jak na v tom jsi dobrej....potom dostaneš auto(svoje a automaticky se ti nastaví...podle toho prvního závodu),jak na tom jsi.....:Pomáhá ti to v brzdách s řízením apod.......

ale XD ono to jede jen vjednom zavode na pozadani xD tam jedu vs nekomu xD a tam nejde se proste rozjet a nevim proc xD spadnou otacky a auto se ko xD

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Remo » ned 27. zář 2009 14:44:03

majpol píše:
Remo píše:
majpol píše:nekdo kdo tuto hru hraje potreboval bych radu XD jak se mam rozjed v duelu za boha nato nemuzu prijit xD razenim to nejde XD predem dik xD



Tak asi je problém...:???
Já hraji Kariéru a vše v pohode....... ;)
Když to poprvé spustíš,jedeš,dalo by se říct na HARD...ale to je jen aby to zjistilo jak na v tom jsi dobrej....potom dostaneš auto(svoje a automaticky se ti nastaví...podle toho prvního závodu),jak na tom jsi.....:Pomáhá ti to v brzdách s řízením apod.......

ale XD ono to jede jen vjednom zavode na pozadani xD tam jedu vs nekomu xD a tam nejde se proste rozjet a nevim proc xD spadnou otacky a auto se ko xD


To jak jsi to napsal jsem nějak nepochopil..:"a auto se ko xD".....kousne??Zkus nejnovější DireckX.... :idea:
Já člověče nějak nevím,dal jsem to sem dvakrát a na obojí co jsem zararoval mi to běží úplně v poho.!!!
Musel bych to vidět,nebo zkus napsat někomu jinému komu to dělá stejnou nebo podobnou chybu....nevím,memám s tím abslolutně žádný problém....!
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

majpol
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 34
Registrován: pát 19. zář 2008 0:31:29

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod majpol » ned 27. zář 2009 15:08:09

Remo píše:
majpol píše:
Remo píše:
majpol píše:nekdo kdo tuto hru hraje potreboval bych radu XD jak se mam rozjed v duelu za boha nato nemuzu prijit xD razenim to nejde XD predem dik xD



Tak asi je problém...:???
Já hraji Kariéru a vše v pohode....... ;)
Když to poprvé spustíš,jedeš,dalo by se říct na HARD...ale to je jen aby to zjistilo jak na v tom jsi dobrej....potom dostaneš auto(svoje a automaticky se ti nastaví...podle toho prvního závodu),jak na tom jsi.....:Pomáhá ti to v brzdách s řízením apod.......

ale XD ono to jede jen vjednom zavode na pozadani xD tam jedu vs nekomu xD a tam nejde se proste rozjet a nevim proc xD spadnou otacky a auto se ko xD


To jak jsi to napsal jsem nějak nepochopil..:"a auto se ko xD".....kousne??Zkus nejnovější DireckX.... :idea:
Já člověče nějak nevím,dal jsem to sem dvakrát a na obojí co jsem zararoval mi to běží úplně v poho.!!!
Musel bych to vidět,nebo zkus napsat někomu jinému komu to dělá stejnou nebo podobnou chybu....nevím,memám s tím abslolutně žádný problém....!

ono se to nesekne xD otacky sechno vali XD aj vidim jak to auto odjizdi xD ale proste me to auto nechce jet XD ale jen na te jeden trati zatim XD nevim no XD

Carter
Beginner
Beginner
Příspěvky: 14
Registrován: stř 18. črc 2007 8:54:03

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Carter » pon 28. zář 2009 21:06:25

prosimvas ja to mam crackle vse..ale kdyz to spustim nic se nestane...hra se ani nerozjede nevite co s tim??? PC mam dobry....

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Remo » pon 28. zář 2009 21:36:52

Carter píše:prosimvas ja to mam crackle vse..ale kdyz to spustim nic se nestane...hra se ani nerozjede nevite co s tim??? PC mam dobry....



to se necrackuje,rozbalí a hraje!!!
PS:Aspoň ta verze ode mně!
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Carter
Beginner
Beginner
Příspěvky: 14
Registrován: stř 18. črc 2007 8:54:03

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Carter » úte 29. zář 2009 9:22:38

ok takze oprava...nemam to crackle ted a pise mi to ze:
"Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast PhysXLoader.dll nelze najit." :(

nevite nekdo co s tim???

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Remo » úte 29. zář 2009 13:18:21

Carter píše:ok takze oprava...nemam to crackle ted a pise mi to ze:
"Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast PhysXLoader.dll nelze najit." :(

nevite nekdo co s tim???



Nevím co s tím máš,já to sem dával 2x, a ten druhý upload 100% funguje!!!
Máš v pohodě grafiku,DirectX atd...???Já to stáhl,rozbalil,spustil a jel... ;)

mrkni se sem:

Kód: Vybrat vše

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?physxloader

a nej DirectX:

Kód: Vybrat vše

http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html

Ten jsem si pro jistotu stáhl také než jsem to spustil ;)
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

majpol
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 34
Registrován: pát 19. zář 2008 0:31:29

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod majpol » pon 05. říj 2009 10:02:27

Carter píše:ok takze oprava...nemam to crackle ted a pise mi to ze:
"Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast PhysXLoader.dll nelze najit." :(

nevite nekdo co s tim???

chces vjedet co stim xD stahni si to jinde me to tu taky neslo a kdyz sem si stahl prez torent tak to jelo xD tady ti bude radit blbosti xD jako si na ins grafickue ovladace xD a atky koniny proste to nejde asi tak bych to rek xD at se ozve kdo to stahl a slo mu to xD

Uživatelský avatar
Negotiator
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 570
Registrován: pát 06. črc 2007 20:51:24

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Negotiator » pon 05. říj 2009 11:58:09

Stahni a nainstaluj nejnovejsi ovladace PhysX - pote by to melo jet (nebo aspon hodit jinou hlasku) :lol:
Uploady nereuploaduji!!!
Heslo je bud Negotiator nebo ulozto-forum.cz nebo to, co je uvedeno ;)
Obrázek

matej.31
Beginner
Beginner
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. zář 2009 13:28:59

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod matej.31 » úte 15. pro 2009 23:41:43

Zdarec mam pdodbný problem jako už tady někdo měl stahnul jsem to rozbalil a když to spustím tak mi to píše že aplikace nemohly být spuštěn aprotže součást d3dx9_41.dll nelze najít
prosím o radu

matej.31
Beginner
Beginner
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. zář 2009 13:28:59

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod matej.31 » úte 15. pro 2009 23:51:41

a ještě jsem se chtěl zeptat. u většiny her si to hodí do dokumentů na disk C jeste nejakou slozku kde si to uklada veci atd nemůže to být třeba tím ?? já tomu moc nerozumím tak se ptám
děkuji za odpovědi

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Remo » stř 16. pro 2009 2:19:44

matej.31 píše:Zdarec mam pdodbný problem jako už tady někdo měl stahnul jsem to rozbalil a když to spustím tak mi to píše že aplikace nemohly být spuštěn aprotže součást d3dx9_41.dll nelze najít
prosím o radu


No podívej se na tu diskuzy(výše/odkaz),a zkus tu knihovnu stáhnout..."physxloader.dll" a znova to rozject............?

Hele už je to delší doba co jsem to hrál a mám i jiný OS,takže už do toho tak dalece nevidím,ale možná bys mohl oslovit "majpola"..ten se asi vyzná.Ale já se na to ještě podívám a uvidím...zazím zkus tohle......
Ještě zkus nejnovější ovladače na GKartu....od Nvidie jsou na:

Kód: Vybrat vše

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

Vybereš si tam OS typ grafiky(serie)....atd a stahneš.../nainstaluješ.
A kdyby cokoliv,jen se ptej!!A dej vědět,jestli něco pomohlo. a je tam i "NVIDIA PhysX System Software...ovladače..to se hodí vždy,nejenom kvůli této hře.

PS:Ještě ovladače od Ati,kdybys měl tenhle typ grafiky(nejen pro tebe)jsou zde(stejný postup(OS,na co,číslo karty...):

Kód: Vybrat vše

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Remo » stř 16. pro 2009 2:36:58

majpol píše:
Carter píše:ok takze oprava...nemam to crackle ted a pise mi to ze:
"Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast PhysXLoader.dll nelze najit." :(

nevite nekdo co s tim???

chces vjedet co stim xD stahni si to jinde me to tu taky neslo a kdyz sem si stahl prez torent tak to jelo xD tady ti bude radit blbosti xD jako si na ins grafickue ovladace xD a atky koniny proste to nejde asi tak bych to rek xD at se ozve kdo to stahl a slo mu to xD



Když jsi si to stáhl přes "Torrent",tak proč jsi to sem nedal,aby to ostatním(Jako Tobě) jelo také!!!!!!Samo že né ten torrent!
A ovladače nejsou žádné blbosti,bez nich spousta věcí prostě neběží!
Windows Update/automatické aktualizace ti nenainstaluje/jí takové věci,ty si prostě musí každý hlídat sám.
A když to někomu píše:"Aplikace nemohla byt spuštena, protože součást PhysXLoader.dll nelze najit",tak to tam nejspíš není a je to třeba stáhnout,myslím já,nejspíš si jiného názoru!
Potom,tahej jinde,kde to budeš mít vše OK,nebo úplně nejlépe si to běž koupit a PC dej nějakému odborníkovi,aby ti tam zajistil řádný chod pro vše co ty potřebuješ a nemusíš navštěvovat podobná "FÓRA" ;)

PS:Nechci se tě nijak dotknout,ale tady se holt nějakým způsobem snažíme ostatním pomoci,a né je varovat že to jsou "blbosti a pod." jako Ty!
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

matej.31
Beginner
Beginner
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. zář 2009 13:28:59

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod matej.31 » stř 16. pro 2009 17:30:53

No hra se mi sice podařila rozjet ale kdyz dam zacit karieru tak pri nacitani toho prvního závodu to spadne a napise to ze program prestal pracovat tak uz fakt nwm co s tim. newite nekdo ???

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Need for Speed Shift

Příspěvekod Remo » čtv 21. led 2010 9:15:06

matej.31 píše:No hra se mi sice podařila rozjet ale kdyz dam zacit karieru tak pri nacitani toho prvního závodu to spadne a napise to ze program prestal pracovat tak uz fakt nwm co s tim. newite nekdo ???



Tak to nevím...?..........Něco s PC...?...Vyzkoušej vše...nic tím neztratíš..naopak ;)
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Zpět na

cron