S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Bum, bum, bac
sykula
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 48
Registrován: sob 17. lis 2007 9:26:11

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod sykula » stř 01. říj 2008 6:26:20

stahoval jsem to z iskladky, šlo to v pohodě stáhnout i rozbalit ale mám probléms instalcí:-( píše mi to že ňáký soubor není nalezen tak hra nemůže být spuštěna:-(

janapitt
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 13. zář 2007 17:29:43

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod janapitt » sob 04. říj 2008 4:39:10

Prosím vás, dá se kombinovat uložto a iskládka. Z uložto mi to píše nesouhlasí CRC part 6, stáhla jsem to 3x, pak jsem zkusila part 6 z iskládky přidat k ostatním z uložto a taky nesouhlasí CRC.

Uživatelský avatar
martyDJ
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 31
Registrován: úte 30. říj 2007 18:11:45

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod martyDJ » ned 12. říj 2008 8:55:41

janapitt píše:Prosím vás, dá se kombinovat uložto a iskládka. Z uložto mi to píše nesouhlasí CRC part 6, stáhla jsem to 3x, pak jsem zkusila part 6 z iskládky přidat k ostatním z uložto a taky nesouhlasí CRC.

Zkontroluj velikosti souborů a jmena,musí souhlasit nazvy všech souborů...
Obrázek

!!! LINKY JENOM HLEDÁM NEUPLOADUJU,TAKŽE POŠKOZENÉ LINKY ANI NEOPRAVÍM !!!

rakem
Beginner
Beginner
Příspěvky: 2
Registrován: ned 17. srp 2008 14:49:27

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod rakem » ned 12. říj 2008 10:39:32

Taky mám problém s partem číslo 6, mohl by někdo napsat jakou má mít velikost?

Uživatelský avatar
martyDJ
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 31
Registrován: úte 30. říj 2007 18:11:45

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod martyDJ » sob 18. říj 2008 6:06:38

rakem píše:Taky mám problém s partem číslo 6, mohl by někdo napsat jakou má mít velikost?

hmmm no tak sem to skusil jak to pisete vsechny party z ulozto a 6.z iskladky a k tomu nejede ještě nějaký part z ulozto...ted nevim který ještě skouším stáhnout celé z iskládky...pak se ozvu...a chtěl jsem se zeptat je tady někdo komu to jede bez problémů? :D
Obrázek

!!! LINKY JENOM HLEDÁM NEUPLOADUJU,TAKŽE POŠKOZENÉ LINKY ANI NEOPRAVÍM !!!

Imreskum
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: úte 08. črc 2008 9:36:46

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod Imreskum » pon 20. říj 2008 13:14:20

hele neserte se s tim uplne v pohode mit o bezi jeden ten s imagu jsem otzevrel ve winraru tam spustit setup a uz jela instalace takze v pohode

Uživatelský avatar
martyDJ
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 31
Registrován: úte 30. říj 2007 18:11:45

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod martyDJ » pon 20. říj 2008 13:44:11

Imreskum píše:hele neserte se s tim uplne v pohode mit o bezi jeden ten s imagu jsem otzevrel ve winraru tam spustit setup a uz jela instalace takze v pohode

me uz to jede taky ale stahnute cele z iskladky...z ulozto mi to neslo
Obrázek

!!! LINKY JENOM HLEDÁM NEUPLOADUJU,TAKŽE POŠKOZENÉ LINKY ANI NEOPRAVÍM !!!

FreeRunner
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 30. říj 2008 7:37:01

CD key?

Příspěvekod FreeRunner » čtv 30. říj 2008 7:52:32

Hele lidi nevíte někdo jestli se liší CD keye RUS a ENG verze hry??? Stáhlo jsem si nedopatřením ruskou...tak jsem ji předělal na ENG ae při spuštění mi naběhne okno, s načítánim disku...řekne mi to samozřejmě, že mám zadat key...no a když jsem tam dal asi tři různý tak to furt nejede...:-D

honzan
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 06. lis 2008 0:16:44

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod honzan » čtv 06. lis 2008 0:31:51

musí se s tim ještě neco dělat při použití cd key který jste jsem dali?

Smrtak25
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: pon 13. črc 2009 17:21:02

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod Smrtak25 » pon 13. črc 2009 17:26:40

ja mam stalker CS stiahnuty z inej stranky ale nejde mi prechadzat medzi lokaciami....va to ide?

deanmarklay
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: ned 14. úno 2010 22:10:22

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Příspěvekod deanmarklay » pon 15. úno 2010 20:07:12

Zdravim, sorac ze obtezuju ale chtel jsem vedet jestli mi ten patchcrack a cz muze jit i na jiny rozpartovany CS nez ten co tu mate vy?? haze mi to totiz hlasku:

"Cannot open file"fsgame.ltx".
Check your working folder.

co stim? :) jestli nekdo vi jak nato prosim poradte ;)


Zpět na

cron