Call of Duty 5 World at War

Bum, bum, bac
Tomik.cz
Beginner
Beginner
Příspěvky: 3
Registrován: stř 20. srp 2008 12:06:34

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Tomik.cz » ned 23. lis 2008 9:44:51

Nevíte proč mi nejde spustit kampaň ?

Uživatelský avatar
zamek1
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 22
Registrován: ned 10. úno 2008 21:28:48
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod zamek1 » sob 29. lis 2008 17:25:51

Zdravim.. nevíte pls čím to je..? stáhl jsem přes Iskládku.. všechno v klidu nainstaluju a když zapnu dam New Game a vyberu obtížnost a nic se něděje takhle mi to pořád dělá dokola hra se nezapne .. :? :?

Richy
Beginner
Beginner
Příspěvky: 6
Registrován: pát 07. zář 2007 14:45:32

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Richy » úte 02. pro 2008 8:44:33

Zdarec já mám taky takovej malej problém dohraji druhou misi a spadne mi to a ten opravnej patch mi nepomohl nevíte čím to je díky za odpověď

Uživatelský avatar
Travolta
Oldie
Oldie
Příspěvky: 382
Registrován: úte 06. lis 2007 16:11:33

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Travolta » úte 02. pro 2008 9:11:32

tady se doctete neco o tech problemech snad vam to pomuze :)

Kód: Vybrat vše

http://forum.callofduty2.cz/problemy-s-hrou-f46.html?sid=73f80a9c1633e8c43bc06852b5c222bc
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Richy
Beginner
Beginner
Příspěvky: 6
Registrován: pát 07. zář 2007 14:45:32

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Richy » úte 02. pro 2008 10:17:44

Díky a doufám že nám to pomůže.

caspercze
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 28. úno 2008 21:17:41

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod caspercze » pát 16. led 2009 19:18:14

Podfuc3er proc mi to nejde pres net ,jen single, u CoD4 to mam zas obracene....,jde to pls nak udelat???

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Remo » pát 07. srp 2009 18:57:08

Stahnul jsem si tu CZ verzi a když to dám rozbalit skáče tam jedna chyba za druhou :( :!:
Nevíš co s tím????Rozbaluji to ve Winraru.............jak se to dodělá tak tam nejsou žádný soubory,prostě nic jen názvy......???????
PLS helpni........THX!!!!!!!!!!!!
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Remo » ned 11. říj 2009 20:16:29

Zdary,prosímtě...ta čeština je normálně na eng ver.?????????No nejspíš ano, jak jinak,ale někde jsem četl že k tomu čeština není....Jen v Originále....

Díky za odpověď!! ;)
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

pettul15
Beginner
Beginner
Příspěvky: 14
Registrován: sob 12. pro 2009 10:51:52

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod pettul15 » pát 18. pro 2009 19:00:22

Caes,
hele mam to nainstalované a když to chci spustit tak mi to napíše chybu...

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Call of Duty 5 World at War

Příspěvekod Remo » pát 18. pro 2009 19:24:25

pettul15 píše:Caes,
hele mam to nainstalované a když to chci spustit tak mi to napíše chybu...


Njn,ale jakou???Co ti to hlásí?A máš to cracklé?
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Zpět na

cron