Just Cause II

Bum, bum, bac
tomik99
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: pon 01. pro 2008 21:42:42

Re: Just Cause II

Příspěvekod tomik99 » pon 10. kvě 2010 8:47:27

Pod XP to nejde spustit je třeba mít vista nebo win7.

Uživatelský avatar
Remo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 304
Registrován: pon 28. dub 2008 20:01:44
Bydliště: Pod mostem u Plzně

Re: Just Cause II

Příspěvekod Remo » pon 10. kvě 2010 13:58:04

tomik99 píše:Pod XP to nejde spustit je třeba mít vista nebo win7.


To je otázka nebo info?Já to teda spustil,ale jak píšeš mám "Visty"...takže nevím...?
Searchman
Remo

Neuploaduji!!Pouze hledám!!


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Negotiator
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 570
Registrován: pát 06. črc 2007 20:51:24

Re: Just Cause II

Příspěvekod Negotiator » pon 10. kvě 2010 18:25:24

tomik99 píše:Pod XP to nejde spustit je třeba mít vista nebo win7.



V prvnim prispevku mas napsano v HW narocich potreba systemu vyssiho nez Xp, protoze hra podporuje pouze dx10
Uploady nereuploaduji!!!
Heslo je bud Negotiator nebo ulozto-forum.cz nebo to, co je uvedeno ;)
Obrázek

Uživatelský avatar
p-i-s-k-o-t
Pokročil
Pokročil
Příspěvky: 124
Registrován: stř 22. srp 2007 15:59:20

Re: Just Cause II

Příspěvekod p-i-s-k-o-t » čtv 24. čer 2010 22:42:22

Obrázek

Download:

Kód: Vybrat vše

http://fs48.www.ex.ua/load/1756168/sr-jc2p.iso


Plně Funkční a odzkoušeno.

shyky
Beginner
Beginner
Příspěvky: 5
Registrován: úte 04. kvě 2010 13:28:37

Re: Just Cause II

Příspěvekod shyky » pát 27. srp 2010 17:41:57

hele naistaluju to a prote po te na instalovane hra jak kdyby to tam nebylo


Zpět na

cron