html

Vy se ptáte a my odpovídáme.
Furdik
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 94
Registrován: stř 07. kvě 2008 17:07:16

html

Příspěvekod Furdik » pát 15. srp 2008 8:50:48

jak mam vlozit do prispevku html kod ????
Neuplouduju (jenom vyjimecne)

Uživatelský avatar
feist
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 352
Registrován: pon 09. črc 2007 18:06:51
Bydliště: Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: html

Příspěvekod feist » pát 15. srp 2008 16:20:34

Nevkládej, ale napiš ;)
Naučte se psát česky! Buďte hrdí na svůj jazyk.
Když něco hledáte, použijte nejprve kouzelné tlačítko Hledat, než zbytečně spamovat.
Obrázek

Furdik
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 94
Registrován: stř 07. kvě 2008 17:07:16

Re: html

Příspěvekod Furdik » pát 15. srp 2008 16:30:16

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DokjaA9CP9Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DokjaA9CP9Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

a proc nejde ???
Neuplouduju (jenom vyjimecne)

Lixtys
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 170
Registrován: pát 28. zář 2007 13:43:48

Re: html

Příspěvekod Lixtys » pát 15. srp 2008 18:18:28

Furdik píše:<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DokjaA9CP9Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DokjaA9CP9Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

a proc nejde ???



Tohle nelze. :)
Yes, I am administrator.

Furdik
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 94
Registrován: stř 07. kvě 2008 17:07:16

Re: html

Příspěvekod Furdik » pát 15. srp 2008 18:35:18

:( takze video treba trailer vlozit nejde z youtube ??
Neuplouduju (jenom vyjimecne)

Lixtys
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 170
Registrován: pát 28. zář 2007 13:43:48

Re: html

Příspěvekod Lixtys » pát 15. srp 2008 20:59:20

Furdik píše::( takze video treba trailer vlozit nejde z youtube ??

Ne, dej pouze odkaz. :D
Yes, I am administrator.

000
Beginner
Beginner
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 12. črc 2007 14:39:10

Re: html

Příspěvekod 000 » ned 17. srp 2008 12:01:06

Třeba převíst do BB-Code ;)
maybe i´am zero...

Furdik
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 94
Registrován: stř 07. kvě 2008 17:07:16

Re: html

Příspěvekod Furdik » ned 17. srp 2008 12:22:51

husty a jak se to prevede jako je na to nejakej soft bo tak neco ? :D :D
Neuplouduju (jenom vyjimecne)

vratnicek
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: úte 02. bře 2010 17:51:27

Re: html

Příspěvekod vratnicek » úte 02. bře 2010 18:01:07

<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5NwgJDwiHxE"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/5NwgJDwiHxE" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>


Zpět na