Windows XP SP3 PRO CZ

Operační systémy a jejich úprava, ladění a vylepšení
Uživatelský avatar
karel09
Beginner
Beginner
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 18. říj 2007 18:29:28
Bydliště: Kladno

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod karel09 » čtv 29. kvě 2008 15:09:00

Ma tento win uz v sobe ovladace na satu ?

Uživatelský avatar
feist
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 352
Registrován: pon 09. črc 2007 18:06:51
Bydliště: Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod feist » čtv 29. kvě 2008 16:51:15

netušim jestli tam jsou, ale ty drivers si můžeš stáhnout na netu, použij google ;)
Naučte se psát česky! Buďte hrdí na svůj jazyk.
Když něco hledáte, použijte nejprve kouzelné tlačítko Hledat, než zbytečně spamovat.
Obrázek

Uživatelský avatar
meer4
Pěšák
Pěšák
Příspěvky: 40
Registrován: pon 25. úno 2008 16:35:06

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod meer4 » sob 31. kvě 2008 17:44:23

Koukám, že většina pořádně (kvalitně) černých widlí používá seriáč na multilicenci amerických studentů :-) V2C47... :) Já na něj narazil před lety, když vyšly XP black edition :-) já je mám taky, nebojte se vlka nic :-)

Uživatelský avatar
lopik007
Pokročil
Pokročil
Příspěvky: 172
Registrován: úte 22. led 2008 16:58:36

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod lopik007 » ned 01. čer 2008 12:11:50

meer4: Může upnout ten XP black edition?
Obrázek

RIDICK
Beginner
Beginner
Příspěvky: 17
Registrován: sob 27. říj 2007 20:28:39

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod RIDICK » ned 20. črc 2008 11:29:54

Opravdu je to jen čistý windows s SP3,dokáže mě to někdo potvrdit??
Obrázek

Uživatelský avatar
lopik007
Pokročil
Pokročil
Příspěvky: 172
Registrován: úte 22. led 2008 16:58:36

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod lopik007 » ned 20. črc 2008 20:18:50

Není, SP3 je service pack ten se dá stahnout odkudkoli. To se dá udělat taky u SP2 akofrat si stahneš SP3
Obrázek

RIDICK
Beginner
Beginner
Příspěvky: 17
Registrován: sob 27. říj 2007 20:28:39

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod RIDICK » pon 04. srp 2008 21:16:48

Díky za konečne pořadnou odpověd :)
Obrázek

RIDICK
Beginner
Beginner
Příspěvky: 17
Registrován: sob 27. říj 2007 20:28:39

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod RIDICK » sob 09. srp 2008 13:35:43

Vcera jsem na druhem pc formatoval HDD a ze jsi dam nove winy pri restartu a uz sem chtel nainstalovat ten windows tak me to proste nenacte piseto NTLRD missing¨ctrl+alt+delete to restart.Winy jsem stahl a rozbalil pres Winrar a vypalil v Ashampoo burning studio
Obrázek

RIDICK
Beginner
Beginner
Příspěvky: 17
Registrován: sob 27. říj 2007 20:28:39

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod RIDICK » pon 11. srp 2008 8:36:47

Takze to mam normalne rozbalit a potom vypalit v Alcoholu??
Obrázek

netrex
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: úte 12. srp 2008 12:13:49

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod netrex » úte 12. srp 2008 12:18:28

nejde mi ani jeden link.. reupload pls

IGOR22
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: ned 17. srp 2008 14:02:50

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod IGOR22 » stř 20. srp 2008 17:12:46

AHOJ CHCI VÁS POPROSIT O RADU A POSTUP JAK TO VTOM ALCOHOLU VYPÁLIT PROTOŽE SI VŮBEC NEVÍM RADY,BUDU MOC VDĚČNÝ ZA KAŽDOU INFORMACI ;)

Imotep55
Beginner
Beginner
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 22. led 2009 19:44:48

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod Imotep55 » ned 01. úno 2009 15:43:06

chci se zeptat jestli sp3 hodně brzděj kompl ja mam pomaly ramky mam gigovku ddr 2 ,333MHz a slabej procak 3000 sempron tak jestli je mam instalovat děkuji za odpověd

Aristokrat
Beginner
Beginner
Příspěvky: 1
Registrován: úte 24. bře 2009 16:02:19

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod Aristokrat » úte 24. bře 2009 21:19:31

taky si sosnu ten microšrot :lol: no uvidíme, posoudíme, do teď jen na XP Home, opět další skok na PRO 8-) ďíkec !

Imotep55
Beginner
Beginner
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 22. led 2009 19:44:48

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod Imotep55 » stř 25. bře 2009 10:35:57

stejnak mě nejde nainstalovat a nevim proč!!!kdy někdo poradil přes aktualizace mě to taky nenainstaluje!!!tam mě to hazi nějakou chybu.

Imotep55
Beginner
Beginner
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 22. led 2009 19:44:48

Re: Windows XP SP3 PRO CZ

Příspěvekod Imotep55 » stř 25. bře 2009 19:05:15

ale nestahne mě to aktualizaci sp3 jinak ostatni veci dou jenom tohle ne piše mě to chybu v kodu " 0x8007F0CC " skusim to udělat diky moc!!! a normalni aktualizace to musi stahnout tak nevim včem je chyba!!!


Zpět na

cron